Menu

 

 

Zeebaars

Vanille | Crème Fraîche | Roze Peper


Coquille *


Bloemkool Structuren | Hazelnoot | Beurre Noisette 


Tarte Tartin **

Sjalotten | Wadden Ham | Ganzen Lever


Buikspek ***

Boerenkool | Aardappel | Kaantjes

Ree 

Rode Kool | Pompoen | Bloedworst | Specerijen Jus

Kaas

Chutney | Huisgemaakte Crackers 
 

Panna Cotta

Sabayon van Champagne | Haagse Hopjes | Vanille IJs


Signatuur gerechten

Buikspek | Langoustine | Hoisin | Eendenlever | Komkommer
5,00 euro supplement

-

Gebakken Eendenlever | Krentenbrood | Zuurkool | Appelstroop | Jus van Appelstroop
5,00 euro supplement
 

 

 
 
Lunch
2-gangen € 28
3-gangen € 33
4-gangen € 41
5-gangen € 50
Kaastrolley € 15


Diner
3-gangen € 37 (zonder *,**,***)
4-gangen € 46 (zonder ** en ***)
5-gangen € 55 (zonder ***)
6-gangen € 64
7-gangen € 73
Kaastrolley € 15


Wanneer u in plaats van het dessert een gerecht wenst uit het menu is een toeslag van € 2,50 van toepassing.