Menu
Graag vernemen wij dit van tevoren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
Charcuterie
Venkel Salami | 9,50
50 gram | Crostini | Olijven
Waddenham | 12,50
50 gram | Crostini | Olijven
Pata Negra | 17
50 gram | Crostini | Olijven
Tasting van onze hammen | 20
Crostini | Olijven
Oesters
Per stuk
Oesters Cru | 3,50
Oester | 4,50
Komkommer | Gin | Tonic
Oester | 4,50
Duindoornbes | Chili
Gegratineerde Oester | 5
Proeverij 4 Oesters | 17,50
Dozijn Oester Cru | 35
Warme bites
Bitterballen | 9
8 stuks
Chorizo kroketjes | 10
6 stuks
Kaas Bitterballen (V) | 8
Oude Boeren Opleg
6 stuks
Saucisson brioche | 8,50
Baambrugs big | Ui
2 stuks
Gebakken Langoustines | 16,50
Salsa Verde
6 halve
Paddestoelen op Toast | 12,50
3 stuks
Koude bites
Selectie van onze bites | 27,50
2 personen
Siciliaanse Olijven (V) | 5,50
Makreel Rillettes | 12,50
Zuurdesem toast
3 stuks
Prepare | 12,50
Zuurdesem toast
3 stuks
Sardines op Toast | 12,50
Venkel | Tomaat
3 stuks
Pani Puri (V) | 12,50
Baba Ganoush
3 stuks
Uiteraard kunt u zich ook laten verrassen met een menu van de chef.
*Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend een menu zodat wij de kwaliteit van de gerechten kunnen waarborgen.
Dieetwensen en/of allergieën vernemen wij graag van tevoren.
6-gangen € 75 | 7-gangen € 85 | 8-gangen € 95
Indien u de signatuurgerechten in het menu wenst te verwerken, rekenen wij een supplement van € 9,00 per gerecht.
De portionering van de koude, warme en signatuurgerechten is tussengerecht formaat.
Tonijn | 16
Wakame | Soja-sesam | Filodeeg
Paté en Croute | 16
Baambrugs big | Pompoen | Pied de mouton
Rode Biet (V) | 15
Geitenkaas | Cassis
Warme gerechten
Coquille | 19
Mossel | Potage | Venkel
Schorseneer (V) | 15
Bechamel | Truffel | Parmezaan
Rog a la Grenobloise | 19
Kappertjes | Aardappel | Peterselie
Hoender | 19
Morille | Dauphinoise | Spitskool
Lam | 15
Dashi | Peulen | Taugé
De signatures van Erik Tas
Buikspek | 25
Langoustine | Eendenlever | Szechuan
Gebakken Eendenlever | 25
Krentenbrood | Zuurkool | Appelstroop | Jus van Appelstroop
Tarte Tatin Sjalot | 20
Lever | Pata Negra | Appel Jus
Nice to Meat
Deze gerechten worden geserveerd met:
Dikke frieten | Salade | Rode wijn jus | Beurre Noisette
m.u.v. de Steak Tartaar, deze wordt zonder sauzen geserveerd.
Steak Tartaar | 19*
Biefstuk | 19*
Entrecote | 24*
Ossenhaas | 25*
Côte De Boeuf | 35 per persoon (per 2 personen te bestellen)
30 minuten bereidingstijd
Indien u deze gerechten in het menu wenst te verwerken zullen wij een supplement prijs berekenen.
Optioneel:
Supplement eendenlever € 9,- per persoon
Supplement extra dikke frieten € 5,95 per portie
Supplement extra salade € 5,- per portie
Nagerechten
Omelet Siberienne | 14
Parfait | Merengue | Likeur
Cheesecake | 12
Rode wijn | Rabarber | Witte chocolade
Tarte Tatin appel | 14
Vanille IJs | Sabayon
Selectie van onze kazen
Zie onze kaaskaart voor uw keuze, per stuk | 4
Compote | Notenbrood | Druiven
Volg ons op: