Menu

Tomaat

Octopus | Gazpacho | Mozzarella
 
 
Zeebaars 

Fijne Lintpasta | Zeekraal | Antibiose
 

Lam

Dashi | Fijne Groenten | Koriander
 

Zomerbieten 

Knolselderij | Beurre Blanc | Bietenjus
  
 
Eend 

Witlof | Pancetta | Sinaasappel
 

Rund

Doperwten | Cantharellen | Sjalotten
   

Kaas 

Chutney | Huisgemaakte Crackers
   

Kers 

Brownie | Champagnesabayon | Vanille-ijs
  
 

Signatuur gerechten

Buikspek | Langoustine | Hoisin | Eendenlever | Komkommer 
5,00 euro supplement
 
-
Gebakken Eendenlever | Krentenbrood | Zuurkool | Appelstroop | Jus van Appelstroop 
5,00 euro supplement
 
-
Kalfsgehakt ‘Bij Erik’ | Eendenlever | Paddenstoelen | Madeirajus 
5,00 euro supplement

 

  
Lunch 
2-gangen € 28 
3-gangen € 33 
4-gangen € 41 
5-gangen € 50 
Kaastrolley € 15 


Diner 
3-gangen € 37
4-gangen € 46
5-gangen € 55
6-gangen € 64
 7-gangen € 73 
Kaastrolley € 15
 
 


Wanneer u in plaats van het dessert een gerecht wenst uit het menu is een toeslag van € 2,50 van toepassing.