Menu

Oester

Dashi | Kerrie | Radijs 
 
 
Zeebaars

Pico de Gallo | Kropsla | Kruidenolie
 

Tarbot

Taugé | Bosui | Hollandaise 
 

Schorseneer 

Parmezaan | Aardappel | Truffel
  
 
Boerderijkip 

Paddenstoelen | Langoustine | Visjus 
 
 
Sukade

Pastinaak | Spruitjes | Aardappel Fondant 
 

Kaas

Chutney | Huisgemaakte Crackers
   

Tonkabonen 

Witte Chocolade | Melk Chocolade | Pure Chocolade

    

Signatuur gerechten

Buikspek | Langoustine | Hoisin | Eendenlever | Komkommer 
5,00 euro supplement
 
-
Gebakken Eendenlever | Krentenbrood | Zuurkool | Appelstroop | Jus van Appelstroop 
5,00 euro supplement
 
-
Kalfsgehakt ‘Bij Erik’ | Eendenlever | Paddenstoelen | Madeirajus 
5,00 euro supplement

 

  
Lunch 
2-gangen € 28 
3-gangen € 33 
4-gangen € 41 
5-gangen € 50 
Kaastrolley € 15 


Diner 
3-gangen € 37
4-gangen € 46
5-gangen € 55
6-gangen € 64
 7-gangen € 73 
Kaastrolley € 15
 
 


Wanneer u in plaats van het dessert een gerecht wenst uit het menu is een toeslag van € 2,50 van toepassing.