Menu

Speciale dieetwensen of allergieën?
Graag vernemen wij dit van tevoren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.



Charcuterie
 

Venkel Salami | 9,50

50 gram | Crostini | Olijven

 

Waddenham  | 12,50

50 gram | Crostini | Olijven

 

Pata Negra | 17

50 gram | Crostini | Olijven

 

Tasting van onze hammen | 20

Crostini | Olijven

 

 

 

Oesters

Per stuk
 

Oesters Cru | 3,50

 

Oester | 4,50

Komkommer | Gin | Tonic

 

Oester | 4,50

Duindoornbes | Chili

 

Gegratineerde Oester | 5

 

Proeverij 4 Oesters | 17,50

 

Dozijn Oester Cru | 35 

 

 

  

Warme bites

 

Bitterballen | 9

8 stuks

 

Chorizo kroketjes | 10

6 stuks

 

Kaas Bitterballen (V) | 8

Oude Boeren Opleg

6 stuks

 

Saucisson brioche | 8,50

Baambrugs big | Ui

2 stuks

 

Gebakken Langoustines | 16,50

Salsa Verde

6 halve

 

Paddestoelen op Toast | 12,50

3 stuks

 

 

  

Koude bites

 

Selectie van onze bites | 27,50

2 personen

 

Siciliaanse Olijven (V) | 5,50

 

Makreel Rillettes | 12,50

Zuurdesem toast

3 stuks

 

Prepare | 12,50

Zuurdesem toast

3 stuks

 

Sardines op Toast | 12,50

Venkel | Tomaat

3 stuks

 

Pani Puri (V) | 12,50

Baba Ganoush

3 stuks

 

 

 

Menu van de chef
 

Uiteraard kunt u zich ook laten verrassen met een menu van de chef.

 

*Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend een menu zodat wij de kwaliteit van de gerechten kunnen waarborgen.
Dieetwensen en/of allergieën vernemen wij graag van tevoren.

3-gangen € 45 | 4-gangen € 55 | 5-gangen € 65
6-gangen € 75 | 7-gangen € 85 
| 8-gangen € 95

 

Indien u de signatuurgerechten in het menu wenst te verwerken, rekenen wij een supplement van € 9,00 per gerecht.

 

 

 

De portionering van de koude, warme en signatuurgerechten is tussengerecht formaat.

 
Koude gerechten
 

Tonijn | 16

Wakame | Soja-sesam | Filodeeg

 

Paté en Croute  | 16

Baambrugs big | Pompoen | Pied de mouton

 

Rode Biet (V) | 15

Geitenkaas | Cassis

 

 

 

Warme gerechten

 

Coquille | 19

Mossel | Potage | Venkel

 

Schorseneer (V) | 15

Bechamel | Truffel | Parmezaan

 

Rog a la Grenobloise | 19

Kappertjes | Aardappel | Peterselie

 

Hoender | 19

Morille | Dauphinoise | Spitskool

 

Lam | 15

Dashi | Peulen | Taugé

 

 

  

De signatures van Erik Tas

 

Buikspek | 25

Langoustine | Eendenlever | Szechuan

 

Gebakken Eendenlever | 25

Krentenbrood | Zuurkool | Appelstroop | Jus van Appelstroop

 

Tarte Tatin Sjalot | 20

Lever | Pata Negra | Appel Jus

 

 

 

Nice to Meat

 Deze gerechten worden geserveerd met:

Dikke frieten | Salade | Rode wijn jus | Beurre Noisette

m.u.v. de Steak Tartaar, deze wordt zonder sauzen geserveerd.

 

Steak Tartaa| 19*

 

Biefstuk 19*

 

Entrecote | 24*

 

Ossenhaas | 25*

 

Côte De Boeuf 35 per persoon (per 2 personen te bestellen)

30 minuten bereidingstijd

 

Indien u deze gerechten in het menu wenst te verwerken zullen wij een supplement prijs berekenen.

 

Optioneel:

Supplement eendenlever € 9,- per persoon

Supplement extra dikke frieten € 5,95 per portie

Supplement extra salade € 5,- per portie

 

 

  

Nagerechten

 

Omelet Siberienne | 14

Parfait | Merengue | Likeur

 

Cheesecake | 12

Rode wijn | Rabarber | Witte chocolade

 

Tarte Tatin appel | 14

Vanille IJs | Sabayon

  

Selectie van onze kazen

Zie onze kaaskaart voor uw keuze, per stuk | 4

Compote | Notenbrood | Druiven