Menu

Tonijn

Wakame | Limoenmayonaise | Filodeeg
 
 
Mul

Ratatouille | Chorizo | Basilicum
 

Kreeft

Spinazie | Kreeftensaus | Visjus
 

Short-rib

Snijboon | Biet | Vadouvan
  
 
Maïskip

Cantharellen | Knolselderij | Wortel
 

Kaas

Chutney | Huisgemaakte Crackers
   

Nectarines

Bitterkoekjes | Amaretto-room | Tonkaboon IJs

    

Signatuur gerechten

Buikspek | Langoustine | Hoisin | Eendenlever | Komkommer 
5,00 euro supplement
 
-
Gebakken Eendenlever | Krentenbrood | Zuurkool | Appelstroop | Jus van Appelstroop 
5,00 euro supplement
 
-
Kalfsgehakt ‘Bij Erik’ | Eendenlever | Paddenstoelen | Madeirajus 
5,00 euro supplement

 

  
Lunch 
2-gangen € 28 
3-gangen € 33 
4-gangen € 41 
5-gangen € 50 
Kaastrolley € 15 


Diner 
3-gangen € 37
4-gangen € 46
5-gangen € 55
6-gangen € 64
 7-gangen € 73 
Kaastrolley € 15
 
 


Wanneer u in plaats van het dessert een gerecht wenst uit het menu is een toeslag van € 2,50 van toepassing.