Menu

Entree

 

Land en Zee
Oester | Schuim van Groene Curry | Pinda's | Komkommer 
 Kalfs Tartaar  | Cornichons | Kwartel Ei | Brique Deeg  

Eerste tussengerecht
Griet | Zuurkool | Beurre Blanc | Grove Mosterd 

Tweede tussengerecht
 Gekonfijte Eend  | Linzen Du Puy | Bouillon van Eend | Cèpes

Hoofdgerecht
Hert | Pompoen | Spruitjes | Geroosterde Uitjes | Cranberry
-
Kaastrolley | Chutney | Huisgemaakte Crackers

Dessert
Vijgen | Rode Port | Vanille | Walnoot | Yoghurt IJs | Roze Peper

 
 

Signatuur gerechten

Buikspek | Langoustine | Hoisin | Eendenlever
5,00 euro supplement in het menu

Gebakken Eendenlever | Krentenbrood | Zuurkool | Appelstroop | Jus van Appelstroop
5,00 euro supplement in het menu

-

  

 
 
Lunch   
2-gangen € 27,00  
3-gangen € 32,00  
4-gangen € 40,00  
5-gangen € 47,00
Kaastrolley € 15,00  

Diner 
3-gangen € 37,00
4-gangen € 45,00
5-gangen € 52,50
Kaastrolley € 15,00   
 
6-gangen signatuur menu € 75,-
Proef alle favoriete smaken van Restaurant Bij Erik.
Bij dit 6-gangen menu kunnen wij een wijnarrangement serveren metbij elk gerecht een bijpassend glas wijn voor € 40,-.
 


Wanneer u in plaats van het dessert een gerecht wenst uit het menu is een toeslag van € 2,50 van toepassing.