Menu

Entree

 Makreel | Kroepoek van Inktvis | Kruidenolie | Dashi Azijn | Schuim van Karnemelk   

Eerste tussengerecht
Schorseneren | Parmezaan Crème | Aardappel Krokant | Truffel  

Tweede tussengerecht
 Kwartel | Pastinaak | Trompette de la Mort | Pancetta | Laurier Jus

Hoofdgerecht
Kalfssukade | Knolselderij | Paddenstoelen Crème | Gepofte Knolselderij | Gepofte Knoflook Jus 
-
Kaastrolley | Chutney | Huisgemaakte Crackers

Dessert
Doyenné du Comice Peren | Rum Rozijnen | Karamel | Armagnac IJs 

 
 

Signatuur gerechten

Buikspek | Langoustine | Hoisin | Eendenlever
5,00 euro supplement in het menu

Gebakken Eendenlever | Krentenbrood | Zuurkool | Appelstroop | Jus van Appelstroop
5,00 euro supplement in het menu

-

  

 
 
Lunch   
2-gangen € 27,00  
3-gangen € 32,00  
4-gangen € 40,00  
5-gangen € 47,00
Kaastrolley € 15,00  

Diner 
3-gangen € 37,00
4-gangen € 45,00
5-gangen € 52,50
Kaastrolley € 15,00   
 
6-gangen signatuur menu € 75,-
Proef alle favoriete smaken van Restaurant Bij Erik.
Bij dit 6-gangen menu kunnen wij een wijnarrangement serveren metbij elk gerecht een bijpassend glas wijn voor € 40,-.
 


Wanneer u in plaats van het dessert een gerecht wenst uit het menu is een toeslag van € 2,50 van toepassing.